В най-оспорвания дуел досега в седмия сезон на „Фермата“ по

...
В най-оспорвания дуел досега в седмия сезон на „Фермата“ по
Коментари Харесай

Цоньо призна:Във Фермата има предателства

В най-оспорвания двубой до момента в седмия сезон на „ Фермата “ по bTV Цоньо Трифонов си потегли надвит от Костадин Шопов . Въпреки че се раздели с фантазията си да остане в предаването, водачът резервира до дъно своето достолепие и добродушна усмивка. „ Дадох всичко от себе си! А ти, Коце, си доста добър, ти си машина! “, сподели 51-годишният участник на съперника си и го прегърна сърдечно преди да се прибере вкъщи.

В първото си изявление пред Би Ти Ви водачът призна, че и във "Фермата " има изменничества и той персонално се усеща отчаян от Любо. Американецът от Благоевград изясни пред Костадин, че ще застане от страната на Цоньо, само че в действителност ще стиска палци Коцето да победи. "Това не ми харесва ", отсече следващият изнемощял от шоуто, чу Hotnews.bg. Цоньо призна, че откакто два пъти е пробвал да постави завършек на живота си, схванал, че от ориста не може да се избяга. Той бе безапелационен, че не желае да се връща към изневярата на някогашната си брачна половинка, която имала връзка с брат му.



В дуела радикално другите противници разиграха впечатляващ театър, изпълнен освен напрегнато, само че и с комизъм. След серия инфарктни обрати, дребничкият бежанец от Лондон, който излиза за повторно на Арената, победи едрия водач от село Крушево с 20 на 8. Конкурентите се сблъскаха още в петък, когато Цоньо показва цялостно предимство.

В рамките на 10 минути той нацепи 10 кг повече дърва от Костадин и поведе. Шофьорът обаче се оправи доста по-бавно в идната борба - стрелбата с прашка по дървени трупчета, макар че е някогашен боен. В последната, решителна борба, емигрантът освен направи спиращо дъха осъществяване с кофа, цялостна с вода, а и беше с минута по-бърз - резултат, който му донесе успеха и го остави във „ Фермата “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР