В най-жаркия летен месец – август ще имаме възможност да

...
В най-жаркия летен месец – август ще имаме възможност да
Коментари Харесай

Нов филм с Брад Пит и Сандра Бълок ни очаква през август

В най-жаркия летен месец – август ще имаме опция да забележим двама обичани артисти в лека екшън комедия, която дава обещание да ни разсмее, без да е прекомерно претенциозна откъм изчерпателен сюжет. Брад Пит и Сандра Бълок ще си партнират в акомодацията по сатиричния разказ на Котаро Исака. Пит играе ролята на наемен палач на борда на скоростен трен, като компания ще му вършат още четирима от същата колегия, с цел да не му бъде скучно. Условието гласи, че единствено един от тях ще стигне до мечтаната дестинация жив.

Новото лятно предложение е дело на режисьора на " Дедпул 2 " Дейвид Лийч, което единствено по себе си значи, че хуморът ще е на равнище и въпреки всичко евентуално ще ни се прииска да се качим на борда на влака стрела за едно бързо кръгче в някой парещ ден, който подготвя само към комфортна хоризонтална позиция и нелепа усмивка на разположение. 



„ Лошият ми шанс е легендарен. Хората умират и без да съм се опитвал да ги убия ”, споделя Пит, а ние се замисляме, че някои звезди, сходно на Том Круз, като че ли в никакъв случай не остаряват и екшън функциите им прилягат като ръкавица. А ние, въпреки да не сме отявлени почитатели на екшъните, не бихме отказали доза откровеност и развлечение в жанр Брад Пит. Премиерата на кино лентата се чака на 5 август.
Новите филми и сериали, които да чакаме през юни
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР