В най-емоционалната и наситена с обрати седмица от началото на

...
В най-емоционалната и наситена с обрати седмица от началото на
Коментари Харесай

Филип Буков и Марго Купър се сбогуваха със Survivor 7

В най-емоционалната и наситена с обрати седмица от началото на Survivor, двама харизматични участници напуснаха приключенското риалити по bTV, а четирима нови, смели герои се причислиха към него.

Племето „ Известни “ остана без обичаните си съотборници. Актьорът Филип Буков си потегли от тестването в Доминикана по рекомендация на лекарския екип, откакто беше признат по неотложност в болница, а експертите му откриха сърдечен проблем. „ В предаването разбрах, че най-важно е да си човек, да можеш да отстъпиш хляба си на близък и да подкрепиш слабите. Играйте по този начин, че да бъдете образец за приятелите си и за децата си “, сподели на разлъка Филип, който се отличи със спортсменско държание и положителна настройка, а племето му го изпрати със сълзи на очи.

Моделът Марго Купър също се раздели вечно с приключението, откакто минимум фенове гласоподаваха за нея (10.166%). Тя беше номинирана дружно с актрисата Снежана Макавеева и ресторантьорката Божана Кацарова, само че не съумя да резервира мястото си и да продължи напред. „ Почувствах нашето племе като семейство. Тръгвам си с чиста съвест и чисто сърце. Старах се и дадох всичко от себе си. Най-много ще ми липсват Божана, която тук ми беше като сестра и Жоро, моят бранител “, сподели разгорещено Марго.

До номинациите в племето „ Известни “ се стигна, откакто тимът претърпя две провали за родов имунитет от вражеския отбор „ Войни “. Тежките загуби провокираха гръмък разкол измежду известните персони, последван от намерено изясняване на връзките и катарзис. В центъра на събитията бяха Божана Кацарова и футболистът Благой Георгиев, които сътвориха забавна, само че нестабилна коалиция.

Вълнение, само че и неспокойствие в сървайвърите провокираха четиримата нови участници, които ненадейно влязоха в рисковата действителност. След като живяха на скришен остров като отшелници, те публично се причислиха към останалите кандидати за купата „ Последният оживял “. Певецът Кирил Хаджиев-Тино и треньорката по джудо и самбо Александра Накова станаха част от племето „ Войни “. Състезателката по кану-каяк Станилия Стаменова и финансовият представител Данаил Стоянов пък се вписаха в тим „ Известни “. Актуалните попълнения бяха посрещнати сърдечно, само че занапред ще стане ясно по какъв начин ще повлияят на оформящите се тактики и на хода на играта.

В миналите дни с изключение на през турбулентни страсти, участниците минаха през тежки борби. В една от тях те трябваше да преодолеят серия трудности във водата и да се преборят за вълнуваща премия - писма от околните и приятелите си. Племето на известните персони победи след феноменалната игра на модела Иван Булкин, който донесе победната точка, а с нея и посланията, които разчувстваха до сълзи даже най-хладнокръвните риалити герои.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР