В най-благоприятния сценарий на човек му се дават три шанса

...
В най-благоприятния сценарий на човек му се дават три шанса
Коментари Харесай

Как да откриете вашата половинка: На човек му се дават три шанса да намери съдбата си

В най-благоприятния сюжет на човек му се дават три шанса да откри ориста си. Възможностите се дават една по една, а не по едно и също време. Ако сте във връзка и се появи различен мъж, който ви се е сторил кармичен, помислете за това.

Съдбата в никакъв случай не ни принуждава да избираме сред двама мъже, тъй като ни е предопределен единствено един. Може би индивидът, до който сте сега, не е ваш, тъй като с в действителност вашия мъж не бихте имали сходни подозрения.

Правила за търсене на колегата

Наслаждавайте се на дребните неща и животът ще ви възнагради.

За да се срещнете по-бързо с вашия човек, би трябвало да се придържате към следните правила:

Помислете какво желаете

За да привлечете своя блян, би трябвало ясно да разберете какъв би трябвало да бъде той. Това може да включва личностни черти, държание, привички и така нататък Но не трябва и не е нужно да си представяте външния тип в мислите си, в противоположен случай можете да влошите нещата. Представяйки си облика на сътрудник в живота, вие изпращате сигнал към Вселената. Рано или късно тя ще ви чуе.

Не оставайте без работа

Не оставайте без работа, само че не бързайте. Срещайте се, общувайте, опитвайте. Колкото по-активно ръководите, толкоз по-големи са възможностите ви да намерите мъжа си. Не изпадайте обаче в крайности: не е нужно да се убеждавате, в случай че не ви харесва по някакъв метод.

Спортувайте или танцувайте

Това ще ви направи по-очарователни и уверени, по-привлекателни. Ще ви стане по-лесно да поддържате връзка с други хора.

Наслаждавайте се на дребните неща и мечтайте

Мисленето позитивно ви оказва помощ да видите цялата картина, а не обособените елементи. Също по този начин, с негативизма си можете инцидентно да отблъснете вашия човек.

Пуснете предишното да си върви

Не можете да намерите благополучие, до момента в който се фокусирате върху към този момент отминалото. Признайте предишното си, не го отричайте, а единствено го възприемайте като прекарване.

Много дами се обезсърчават след поредност от несполучливи срещи и стопират да търсят. Те вземат решение, че ориста ще ги откри, даже и да не създадат нищо. Например мъж самичък ще почука на вратата на къщата. Или запознанство ще се състои в хипермаркет.

Такъв късмет не може да бъде изключен и за това съществуват редица образци, само че по-добре не разчитате на него.

Ако останете неактивни, има огромна възможност мъжът ви в никакъв случай да не успее да ви откри.

Особено постоянно отрицателните мисли стартират да посещават дамите след 30 години. Те считат, че за тях е прекомерно късно да се оженят и е мъчно да раждат, че по-младите мъже ще предпочетат младите спътници в живота.

Всъщност можете да намерите своето благополучие на всяка възраст. Някои мъже също имат същите компликации при намирането на сродна душа, тъй че няма огромни разлики сред копнежите на двата пола.

Как да разберете дали мъжът е вашата орис?

Знаете, че този мъж в никакъв случай няма да ви нарани. И в случай че това се случи, то би било инцидентно, заради неведение.

Лесно и умерено ви е до него. Нямате усложнения в общуването. Не е нужно да мислите за нищо, всичко се случва от единствено себе си.

Жаждата ви за разбор изчезва. Не ровите в себе си и връзките си. Всичко продължава за вас без мощна морална опозиция, подозрения и личностно превъзмогване.

Основният знак е, че даже преди да се срещнете, постоянно попадате на този човек. Неволно се озовавате в една и съща компания и се срещате на най-неочакваните места. Например в разнообразни елементи на града, на път за у дома и т. Н. Съдбата като че ли ви тласка към запознанство.

Може ли вашият човек да си тръгне от вас?

Когато зародят различия, дамата стартира да се съмнява дали кармичният мъж няма да си тръгне.

Всъщност, спорът е естествена част от връзката. Липсата им демонстрира, че хората или възприемат действителността погрешно, или са безразлични един към различен.

Най-често след разлъка с кармичен мъж ориста ви дава още няколко шанса

Рано или късно връзката още веднъж се възобновява. Има късмет да зародят различия още веднъж по същата причина.

Това е опит на Вселената да даде урок. Ако се справите, връзката ще стане по-силна.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР