В най-амбициозния си проект до момента майсторът на катастрофични блокбастъри

...
В най-амбициозния си проект до момента майсторът на катастрофични блокбастъри
Коментари Харесай

Луната не е това, което си мислим, в нов епичен екшън

В най-амбициозния си план досега майсторът на катастрофични блокбастъри Роланд Емерих ще стовари Луната върху главите ни в неповторимото епично кинопреживяване Moonfall. Естественият ни сателит крие смъртоносна загадка и ориста на Земята пада на плещите на носителката на „ Оскар “ Хали Бери, Патрик Уилсън и Джон Брадли, които се насочат на обезверена галактическа задача, в опит да предотвратят надвисналия апокалипсис.

В особено видео Роланд Емерих и съсценаристът, продуцент и композитор на кино лентата Харолд Клозер ни водят зад кулисите на Moonfall и разкриват любопитни детайлности за амбициозната продукция, която още през цялото време има безрезервната поддръжка и на НАСА. Националното ръководство по въздухоплаване и проучване на галактическото пространство на Съединените щати обезпечава достъп на креативния екип до своите уреди и дави скъпи препоръки и насоки по няколко значими за сюжета въпроси.

В добавка, по време на фотосите, в качеството си на съветник, на снимачната площадка ежедневно участва астронавт. Основен принцип, който Емерих следва като режисьор, е методът му да е оптимално меродавен. По неговите думи, колкото и фантастична да е историята и Луната да не е това, което познаваме, всичко би трябвало да се подчинява на избрани правила. За смисъла на реализма при разказването на историята на екран приказват и звездата Хали Бери и придобилият международна известност с ролята си в Игра на тронове Джон Брадли.

За Бери опцията да участва измежду реалистичните декори на НАСА е повече от впечатляваща и в действителност оказва помощ да усетиш какво би означавало да присъстваш в командния център в миг на рецесия. От своя страна Брадли споделя по какъв начин филмовите детайли в построяването на света би трябвало да са действителни, с цел да може и опасността от неговото опустошение да бъде такава. Moonfall е самобитен апотеоз в творчеството на известния с размаха и

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР