В навечерието на Великденските празници служители на Регионална дирекция Пожарна

...
В навечерието на Великденските празници служители на Регионална дирекция Пожарна
Коментари Харесай

Над 80 храма и места за настаняване в Ловешка област са проверени за пожарна безопасност

В навечерието на Великденските празници чиновници на Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Ловеч, са направили общо 84 инспекции на църковни храмове и места за настаняване на територията на региона, по отношение на съблюдаване на разпоредбите и нормите за пожарна сигурност.  Това оповестяват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч.

От там показват, че са тествани пожарогасителите и евакуационните изходи на обектите, както и обезопасеността на местата за палене на свещи, само че няма установени нарушавания.

От полицията е основана организация за застраховане на публичния ред, сигурността и отбраната на популацията, по време на Великденските празници и на 6 май - Гергьовден.

Осигурено е  полицейско наличие на публичните места към храмовете по време на църковните богослужения. Осъществени са контакти с органите на локалната власт по места, с оглед предприемане на взаимни дейности по запазване на реда и сигурността в обитаемоте места.

Пътни служители на реда ще има по пътищата първи клас и в регионите на сектори, с централизация на пътно-транспортни катастрофи, както и на пътните възли, кръстовищата и секторите с незадоволителна пропускателна дарба на транспортния поток. Предвидени са профилирани полицейски интервенции, за недопускане на обири на домашни животни, разпространяване и продажба на акцизни артикули без бандерол.

Ще се възнамеряват и профилирани полицейски операции  „ Алкохол, опиати, недееспособност и скорост “, като се включат териториите на дребните обитаеми места, прибавят от полицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР