В навечерието на поредната предизборна кампания аз се надявам политическите

...
В навечерието на поредната предизборна кампания аз се надявам политическите
Коментари Харесай

Радев: Да не се чертаят разделителни линии, за да не съставят грозни коалиции

В навечерието на следващата предизборна акция аз се надявам политическите партии да са си извлекли поучения от предходната акция. Това съобщи президентът Румен Радев пред медиите . Той чака на напред във времето партиите да изведат концепциите си, а не черен ПиАр и дълбаене на нови разграничителни линии. След изборите отново ще трябват да седнат на една маса и да търсят да минават през към този момент изгорени мостове , предизвести президентът. Това водело нормално или до несъставяне на държавно управление, или до сформиране на грозни обединения, които рухват при първото по-сериозно тестване .

По думите му Народното събрание в последния миг направило изборните промени и по този начин сложило кабинетът под съществено тестване да провежда видеонаблюдението.

Румен Радев се надява да се откри решението, с цел да не се опорочат изборите. А партиите били длъжни да сформират кабинет.
 Радев подлага на критика: Партиите гледат на армията ни като на донор за Украйна
Радев подлага на критика: Партиите гледат на армията ни като на донор за Украйна

Държавният глава установи към този момент, че прозорецът на подмяна е затворен

Освен това офанзивите към служебната власт, съгласно Румен Радев, не са спирали, а това в една акция било най-удобното.

Огромният проблем през днешния ден пред българските жители е инфлацията и изключително цената на питателните артикули, съобщи още президентът. Той поддържа дейностите на служебния кабинет, само че изиска решителна битка. Очаквам контролните органи да работят безкомпромисно, настоя Радев и изиска още на следващия ден кабинетът да изнесе резултатите от инспекциите, които е направил за далавера.

Всички сигнали до него за нередности е предал на прокуратурата, а никой не му е препоръчвал Асен Василев и Кирил Петков за служебни министри. Изборът на състава на служебните кабинети бил негов, отговори на съответни въпроси президентът. 
 Със „ сиренето е с пари “ Гълъб Донев кани на диалог комерсиалните вериги
Със „ сиренето е с пари “ Гълъб Донев кани на диалог комерсиалните вериги

В резултат на напъните на кабинета излизали на ярко нелоялните търговски практики
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР