В навечерието на абитуриентските балове Фики пусна песен, която описва

...
В навечерието на абитуриентските балове Фики пусна песен, която описва
Коментари Харесай

Фики с неочакван поздрав към абитуриентите, праща ги на...

В навечерието на абитуриентските балове Фики пусна ария, която разказва еуфорията на младежите от раздялата с учебния живот. Музиката, дело на Даниел Ганев, е купонджийска. А в текста, написан от Мариета Ангелова, участват всички типични за зрелостниците изрази и дейности.

Заглавието, разумно, е „ Брой до 12 “. Клипът към нея обаче, вместо да демонстрира девойки и момчета, изскачащи от прозорците на лъскави коли, е сниман във фитнес клуб. „ Идеята е моя. Държах видеото да има обръщение. Макар да се пее за празненство, нощни заведения и алкохол, за „ размазване “, желая да кажа на младежите, че това е просто една вечер. А животът по-късно е друг. Порастваш, би трябвало да бъдеш виновен, да се трудиш, с цел да постигаш резултати. Точно както е в спорта, с който аз избрах да се занимавам преди години. Спортуващите хора не протягат ръка към опиатите и към други нездравословни привички. Спортът те прави порядъчен, оказва помощ да бъдеш здрав и да изглеждаш добре. Много специфични благодарности нa най-хубавия фитнес – „ Флайс “ за съдействието и поддръжката “, споделя младият Стораро.

Лентата е снимана под режисурата на Георги Марков, а за стайлинга си изпълнителят още веднъж се е доверил на стилиста Стоян Апостолов-Стоянски.

Премиерата на „ Брой до 12 “ беше в петък вечер по телевизия Планета и онлайн на откриването на най-новия клуб в Студентски град – E11EVAN, където Фики беше специфичен посетител. От тогава до през днешния ден парчето се радва на огромен интерес и онлайн. То към този момент има 500 000 гледания в You Tube, а мненията на меломаните във Facebook и Инстаграм профилите на звездата на „ Пайнер “ са: „ Гърми, размазвам се яко❤❤❤❤❤ “, „ Браво, доста яка ария “, „ Супер си, номер 1 “, „ Евала, тигре, песента е супер “, „ Хитът на годината “ и така нататък

източник: hotnews.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР