В навечерието на 50-годишния юбилей на ОУ Захари Стоянов“, гр.

...
В навечерието на 50-годишния юбилей на ОУ Захари Стоянов“, гр.
Коментари Харесай

ЕКО България направи дарение на ОУ ,,Захари Стоянов“ Варна за новата учебна година

 В навечерието на 50-годишния празник на ОУ " Захари Стоянов “, гр. Варна, и във връзка новата образователна година, ЕКО България подготви и зарадва 145-те първокласника с  интерактивна площадка за образование по сигурност на придвижване по пътищата. Мащабното оборудване дава опция на децата да се забавляват и да научат пътните знаци и разпоредбите за придвижване посредством спортна игра с лесни правила. Децата получиха и спомагателни дарове като занимателни аксесоари и пособие за сигурност на пътя, а всяка една от петте паралелки първи клас - особено основана игра с карти за запаметяване, включваща най-често срещаните пътни знаци.

Целта на самодейността е по елементарен и подсъзнателен метод да се сътвори и възпита просвета на вярно и безвредно държание в градската пътна конюнктура. Тя се организира за пета подред година и е част от дълготрайните старания на ЕКО България да насърчи и увеличи пътната сигурност на децата в България. Темата е извънредно значима за компанията, изключително когато става дума за най-малките деца. Досега са осъществени сходни дарения на учебни заведения в София, Пловдив и Казанлък.

Един от главните цели на ЕКО България е да влага в бъдещето на новите генерации. Компанията влага старания в повишение на културата на пътна сигурност и посредством организирането на " ЕКО Мото Училище ". Заедно с 24-кратния първенец на България Мартин Чой организират образования по сигурност и приемливост на пътя за фенове мотоциклетисти от цялата страна.  Рекламна обява РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация влезте с вашите e-mail и ключова дума.

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар! ИЗПРАТИ НОВИНА  Новини от през днешния ден [1] Новини от през вчерашния ден [64] « Септември 2019 година » пон вто сря чтв пет съб нед
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР