В настоящата ситуация е по-добре да има служебен кабинет, назначен

...
В настоящата ситуация е по-добре да има служебен кабинет, назначен
Коментари Харесай

Нинова към Борисов: Всеки ден протакане ви осигурява още време да се окопаете във властта

" В актуалната обстановка е по-добре да има длъжностен кабинет, назначен от президента Радев, който да поеме отговорност за ръководството на страната, в сравнение с оставане на вашето държавно управление в оставка ". Това означи със статус във Facebook водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която се обърна към премиера в оставка Бойко Борисов. Тя го прикани да почита повече хората и празниците.



" Въпреки че е един от най-значимите празници, министър председателят в оставка Борисов продължи да раздава упътвания и да се меси в работата на други партии, в нашия случай - на Българска социалистическа партия ", показва Корнелия Нинова.

Тя цитира думите на Борисов: " Не може уважаемата госпожа Нинова да каже по-бързо да закриваме Народното събрание, да връщат мандата, тъй като Борисов продължавал да ръководи ".

" При обективната неспособност да се сформира ново държавно управление, всеки ден отсрочване обезпечава време на Вашето да раздадете още концесии, да изхарчите безотговорно последните пари в бюджета, да назначите за пет години напред правилните си хора във второто и третото равнище на властта ", отбелязва още Нинова.

Според нея Конституцията споделя какво следва в такива случаи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР