В наши дни интересът към употребяваните автомобили продължава да расте

...
В наши дни интересът към употребяваните автомобили продължава да расте
Коментари Харесай

Пет автомобила, на които километражът се превърта много лесно

В наши дни ползата към използваните коли продължава да пораства с доста бързи темпове и надлежно се усилва и броят на мошениците, които желаят да изкарат пари от това.

Затова и не е изненадващо, че при огромна част от колите на остаряло, предлагани на пазара, километражът е манипулиран, с цел да демонстрира по-малък пробег и надлежно те да може да бъдат продадени по-скъпо. Експерти показаха 6 модела, чийто километраж е превъртян.

В листата попадат коли от Съединени американски щати, които се вкарват като използвани на Стария континент, защото се радват на относително огромен интерес.

5 коли, чийто километраж се превърта доста елементарно (ГАЛЕРИЯ):



 

Dodge Challenger
Според портала Avto 30% от колите Chrysler и 26% от колите Dodge имат смяна в показанията на километража. Бизнесът процъфтява, тъй като Dodge Challenger, да вземем за пример, коства съществени пари и се доставя в Европа единствено по поръчка. Още повече, че манипулирането на автомобил от модела, създаден след 2009 година, става доста елементарно. В интернет свободно се продава специфичен скенер за осъществяване на сходна операция, като цената му към 25 $.



Acura MDX
Марката Acura, която в началото е основана особено за пазара в Съединени американски щати, само че използвани бройки от нейни модели се доставят в Европа. Това важи най-вече за кросоувъра, измежду които изключително известен е MDX. При неговите по-стари генерации превъртането на километража става много елементарно, като процедурата лишава към 30 минути. В случая обаче това би трябвало да бъде направено от експерт, защото пробегът на автомобила е записан в разнообразни електронни блокове и единствено човек, който е наясно с това, знае по какъв начин да я изтрие.



Chrysler Voyager
Още един „ американец “, който рядко се среща по пътищата на Европа. Този миниван обаче си заслужава, защото предлага голямо вътрешно пространство, а също така не е и безценен. Както стана ясно, при 30% от продаваните използвани коли на Chrysler километражът е манипулиран, тъй че възможностите да се попадне на сходен автомобил не са чак толкоз дребни. Още повече, че това е фамилна кола, която евентуално е натрупала сериозен пробег, преди да бъде пусната за продажба.



Toyota Venza
За японски ван важи същото като за Voyager – комфортен фамилен автомобил, който се радва на интерес на пазара на използвани коли освен в Съединени американски щати, само че и в други страни. Качеството на колите на Toyota от дълго време е потвърдено, тъй че е разумно те да бъдат търсени. А колкото по-малко километри са минали, толкоз по-висока е тяхната цена. Съответно, шансът да се попадне на образец с превъртян километраж е по-голям.



Ford Mustang
Вероятно покупател да попадне на използван Ford Mustang с превъртян километраж също не е никал дребна, предизвестяват специалисти. В случая това визира изключително колите от модела, създадени през 2014 и 2015 година Те са относително нови, което ги прави по-интересни за потребителя, само че в това време се продават и на по-ниска цена. А това е добре пристигнало за продавачите, опитващи се да изкарат повече пари в рецесията.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР