В наше време трудното зачеване се превръща в сериозна пречка

...
В наше време трудното зачеване се превръща в сериозна пречка
Коментари Харесай

Дяволската уста помага при безплодие и менопауза

В наше време сложното забременяване се трансформира в сериозна спънка за доста млади фамилии. Популярната билка дяволска уста или домашна коприва е добре известна в българската национална медицина, като се употребява и за лекуване на репродуктивни усложнения.

Дяволската уста се употребява необятно и в китайската медицина. Твърди се, че билката оказва помощ за по-лесното забременяване. Домашната коприва в действителност работи освен върху репродуктивните органи – билката има положително деяние и върху нервната система, както и върху сърдечната мускулатура.

В международен мащаб равнището на стрес в организма на дамата се явява една от сериозните спънки при забременяване. Отвара от билката работи успокояващо на организма, усъвършенства качеството на съня и като цяло отстранява напрежението в организма. Дяволската уста укрепва централната нервна система.

Благодарение на потреблението на билката ще се усъвършенства и функционалността на сърцето, което е от значително значение по време на самото раждане. Освен за решение на репродуктивни проблеми, дяволската уста напълно сполучливо се оправя и с проблемите на дамите, които са свързани с месечния им цикъл.

Много от дамите сред 16 и 30 години имат проблеми с месечния си цикъл – при една част от дамите той е неточен. При друга – цикълът си идва напълно в точния момент, само че пък е мъчителен. Понякога болките са отвратително мощни и единственото, което може да направи дамата е, да се свие на кълбо и да чака облекчение.

 Ползи от Дяволска Уста

Различните болкоуспокояващи несъмнено правят работа, само че в случай че желаете да опитате естествен метод за решение на казуса, обърнете се към дяволската уста. Билката се бори сполучливо освен с месечния цикъл, само че оказва помощ и за попречване на предменструалния синдром, както и при менопаузата.

Хубаво е преди приложимост да се консултирате със експерт. При предозиране могат да настъпят положения на унесеност, гадене, повръщане, занимателен пулс. Важно е да се подчертае, че билката не трябва да се употребява в сурово положение – в този си тип растението е отровно.

Употребата й по време на бременност е противоречива – някои експерти изцяло отхвърлят потреблението й, други я предлагат в дребни количества.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР