В надпреварата, която се състоя на 18 ноември в Морската

...
В надпреварата, която се състоя на 18 ноември в Морската
Коментари Харесай

Марио Марков е носител на приза „Пътен полицай на годината 2023“

В конкуренцията, която се състоя на 18 ноември в Морската гара в Бургас, сили мериха 29 мъжки и 4 дамски тима, като по правилник дирекцията-домакин взе участие с два тима. Те се състезаваха в дисциплините „ Теоретична подготовка “, „ Оказване на първа долекарска помощ – доктрина и процедура “, „ Стрелба “, „ Майсторско ръководство на автомобил “, „ Майсторско ръководство на мотоциклет “ и „ Практичен изпит по оказване на първа долекарска помощ “.

Елизар Илиев се класира преди всичко в дисциплините „ Стрелба с револвер “ и „ Оказване на долекарска помощ на потърпевши при ПТП “ и трето място в „ Теоретичния изпит по профилирана подготовка ". Марио Марков зае второ място в дисциплината „ Управление на автомобил “ и трето място в „ Оказване на долекарска помощ на потърпевши при ПТП “. Отборът на габровската дирекция се класира преди всичко в „ Генералното отборно класиране “.

Припомняме, че предходната година Марио Марков и Елизар Илиев завоюваха второ и трето място в Националното съревнование „ Пътен служител на реда на годината – 2022 година “, в генералното отборно класиране завоюваха Марио Марков и Елизар Илиев от ОДМВР-Габров. Най-добър резултат по „ Теоретична подготовка “ сподели Елизар Илиев от ОДМВР – Габрово.

Наградите на спечелилите бяха връчени на гала, на която участваха шефът на ГДНП гл. комисар Атанас Илков, началникът на „ Пътна полиция “, ГДНП комисар Димитър Мичев, шефът на ОДМВР - Бургас ст. комисар Емил Павлов, доктор Надежда Тодоровска от БЧК и Мария Лазарова от ДАБДП.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР