В началото Великото народно събрание изглеждаше като днешния парламент. Много

...
В началото Великото народно събрание изглеждаше като днешния парламент. Много
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Този парламент излъчва тотален хаос, промяната се дискредитира

„ В началото Великото национално заседание изглеждаше като днешния парламент. Много скоро обаче на хората ползата им прерасна в скука и чувството им за Народното събрание се трансформира в чувство за безпорядък. Точно това се случва сега. . Този коментар направи в предаването „ Преди всички “ Първан Симеонов, изпълнителен шеф на „ Галъп интернешънъл болкан “.
Сумарният резултат от всичко това е, че доста хора може да обърнат взор от него. Това не съм доста сигурен, че е добре за новите партии . Струва ми се, че, за положително или за зло, е по-добро за това, което назоваваме партии на статуквото. “ 
„ Единственото тъжно е, че доста бързо ползата на хората към Народното събрание минава в неспокойствие “, добави Симеонов. По думите му по този начин смяната се дискредитира .

Историята по-често се повтаря като фарс, от време на време и като покруса, посочи Първан Симеонов, перифразирайки известната мисъл.

, само че евентуално го прави по съвест . Заслужава почитание всеки, който влиза в политиката, с цел да трансформира нещо “, разяснява още Първан Симеонов.

Крайно време е, съобщи Първан Симеонов.

Никакви изборни правила, признати по този метод, няма да усилят легитимността на изборите . Това беше предизвестена покруса. Не може да променяш Изборния кодекс от през днешния ден за след два часа. Това са неуместни неща . “

Мнението в елементи, както и репортаж на Цветелина Стоянова от митинг на Вътрешна македонска революционна организация, чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР