В началото на всяка нова любовна връзка, ние се съсредоточаваме

...
В началото на всяка нова любовна връзка, ние се съсредоточаваме
Коментари Харесай

Ето 6 неща, които са по-важни от секса в една връзка

В началото на всяка нова любовна връзка, ние се концентрираме върху качеството на секса. За нас е значимо да имаме невероятни преживявания в леглото, забравяйки, че щастливата любовна връзка не се гради единствено върху секса. Да бъдеш съкровен и уязвим с обичания човек е неописуемо. Ако желаете да сте щастливи, добре е да си припомните кои други неща са решаващи за вашето благополучие. Кое е по-важно в една връзка от секса?

Доверие
Дори и най-страхотният секс няма никакво значение, в случай че няма доверие посред ви. Доверието е един от най-важните фактори в една връзка. Трябва да се доверите на колегата си и той на вас. Трябва да се доверите на другата ви половина със сърцето си. Да вярвате, че той или тя ще ви остане правилен, че в никакъв случай няма да ви нарани.

Уважение
Уважението е втората значима стъпка в любовните взаимоотношения, което има доста по-голяма стойност от секса. С половинката ви би трябвало да се почитате взаимно. Да цените времето, полезностите си, пространството и т. н. След като започнете да губите почитание, вие сте изгубили цялата си връзка. И няма значение какъв брой буен е сексът ви.

Любов
Любовта не може да се прояви във всяка връзка. Може да обичате секса с този човек, само че в случай че не обичате същински него.... Любовта е неописуемо чувство, което не е елементарно да се изрази в думи. Но постоянно ще го разпознаете като чувство. Сексът и любовта могат да вървят дружно, само че те са и две доста разнообразни неща.

Комуникация
Как бихте определили връзката сред вас и половинката ви? Това не включва единствено мръсните приказки в леглото. Добрата връзка е основна даже за хубавия секс. Отварянето и честността на връзката е от значително значение за дълготрайните взаимоотношения. Трябва да сте в положение да изразите своето мнение, както и вашият сътрудник. Да бъдеш кадърен да изразяваш себе си, желанията, да изслушваш, да бъдеш свободен да изразиш несъгласието си е доста по-важно от секса в една връзка.

Подкрепа
Да имаш подкрепящ сътрудник е извънредно значимо за една връзка. Това е част от основата, върху която градим едни пълноценни любовни взаимоотношения. Сексът може да е прелестен, само че в случай че той или тя не са до вас в сложните ви моменти, в лудите ви фантазии, замислете се дали това е връзката, от която се нуждаете.

Страст
Страстта е значима за секса, само че тя не се лимитира единствено с него. Важно е вие и сътрудникът ви да чувствате пристрастеност един за различен. Това значи, че вашата пристрастеност ще ви накара да бъдете отдадени един на различен, на вашата връзка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР