В началото на седмицата португалецът - Жоао Силва Талоча стана

...
В началото на седмицата португалецът - Жоао Силва Талоча стана
Коментари Харесай

Жоао Талоча пред ТОПСПОРТ: Мисля си само за Боависта, Левски не стои на дневен ред

В началото на седмицата португалецът - Жоао Силва Талоча стана известен в родното медийно пространство. Бранителят на Боависта бе обвързван с трансфер в Левски, като за подписа му " сините " трябвало да спорят с гръцкия Паниониос.

Според информацията, столичният гранд е имал опознавателен диалог с сътрудника на играча - Хоаким Рибейро, само че към днешна дата, договорката била надалеч от завършване.

 Трансферен конфликт сред Левски и Паниониос за португалски бранител
Левски не сполучи с първата си оферта за португалски защитник

" Сините " и Паниониос в спор за Жоао Талоча

Поради този факт, ТОПСПОРТ потърси самия футболист, който бе много сбит по отношение на опцията да премине на стадион " Георги Аспарухов ".

" Концентриран съм напълно върху представянето си с екипа на Боависта. Не мисля за Левски или други тимове. Всичко обвързвано с професионалната ми кариера зависи от решенията на моя персонален сътрудник. Той най-добре знае кое е подобаващото за мен ", съобщи Талоча пред медията ни.

Договорът на Жоао изтича през лятото. В кариерата си до този миг той е играл за тимовете на Фамилисао, Какадореш Тапиаш и Визела.

Припомняме, че в полезрението на Левски попада и различен състезател от португалското състезание - Бруно Телеш от Рио Аве. Въпросният удостовери пред ТОПСПОРТ , че на драго сърце би заиграл за вековниците.

 Бруно Телеш пред ТОПСПОРТ: С наслаждение бих играл за Левски
Бруно Телеш пред ТОПСПОРТ: С наслаждение бих играл за Левски

" Това е един от топ тимовете в България "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР