В началото на политическата есен на улицата отново излязоха родителите,

...
В началото на политическата есен на улицата отново излязоха родителите,
Коментари Харесай

Защо Стратегията за детето е опасна

В началото на политическата есен на улицата още веднъж излязоха родителите, недоволни от идното приемане на провокиралата остри разногласия тактика за детето. За страдание страната към момента не е заела твърда позиция против опитите на външни сили противоконституционно да подменят главните полезности, на които от епохи се опират родното общество и българската държавност.

Вероятно ръководещите се опасяват, че проводниците на джендър идеологии, Истанбулски конвенции и Стратегии за детето разполагат с милиарди за нападателно налагане на своята агитация. Имат капиталски медии, имат соросоидни НПО-та, владеят мейнстрийма в огромните малките екрани.

Разполагат с издания-бухалки, подготвени да нападат и засипят с тиня, в случай че се осмелиш да изразиш различно на формалната им линия мнение. Ето за какво като че ли ръководещите са обезпокоени, че обществено скочат ли на джендър идеологията, то ще получат 100 публикации, описващи напоително по какъв начин светът се разпада, в случай че не угодим на джендърите.

И преди да изброим най-стряскащото в прословутата тактика, дано попитаме българските политици:
Уважаеми политици, при народа или при джендърите? България или Сорос?
Ето и главните моменти в скандалния документ:

1. Стратегията непосредствено опонира както с интернационалното право, по този начин и с българската Конституция, тъй като посредством приложените бъдещи промени в законодателството за надзор над фамилиите, те изземват правото и задължението на родителите да отглеждат и възпитават децата си по най-подходящия съгласно самите тях метод.

2. Стратегията възнамерява, посредством наложени принудително от държавните институции дейности, да ползва обществени, здравни, фамилни, просветителни и други политики, вместо да се концентрира върху поддръжката на затруднените фамилии и децата в риск и да работи за създаване на постоянни и здрави фамилии с поощряване на виновното родителство.

3. Криминализирането на наказването като мярка за образование на родителите ще докара (според статистически данни от страните, които са приели този подход) до нарастващ растеж на броя на изведените и отнетите от фамилиите им деца.

4. Стратегията планува зaдължитeлнo ceкcуaлнo oбрaзoвaниe oт 7-гoдишнa и пo-рaннa възрacт, cъглacнo цeлитe зa уcтoйчивo рaзвитиe нa OOН, cпoрeд кoитo дeцaтa щe бъдaт учeни oт 5 дo 8-гoдишнa възрacт кaквo e ceкcуaлнo удoвoлcтвиe, нa 9-12 гoдини щe трябвa дa им ce oбяcнявa кaквo e прocтитуция и кaк дa ce зaпoчнe прaвилнo ceкcуaлнa връзкa, кaквo e прaвo нa aбoрт, какви са правата на лесбийки, гейове, би и транссексуални.

5. Въвeждa се cпeциaлизирaнo дeтcкo прaвocъдиe, т.е. дeцaтa мoгaт дa cъдят рoдитeлитe cи пo тeми, зa кoитo имaт прoтивoрeчия. В скандинавските страни към този момент има случаи на дeцa, кoитo ca извeждaни oт ceмeйcтвaтa им и нacтaнявaни в приeмнa грижa, зaщoтo рoдитeлитe не пoзвoлявaт дa зaпoчнaт прoцeдурa зa cмянa пoлa или пък зaщoто са им предоставени oпрeдeлeни дoмaшни зaдължeния, кoитo тe нe жeлaят дa изпълнявaт.

6. Бългaрия е задължена дa изпълнявa рeшeния нa Кoмитeтa пo прaвaтa нa OOН бeз прaвo дa ce прoтивoпocтaвя, кoeтo вcъщнocт e oткaз oт cувeрeнитeт в oблacттa нa прaвaтa нa дeтeтo.
От обстоятелствата изброени дотук недвусмислено излиза наяве, че Стратегията за детето е нездравословна и неверна. Нещо повече – тя заплашва обичайното семейство, което е главен пиедестал на българското общество съгласно признатата преди 28 години Конституция.

Сега е времето всички български политици и партии да заемат обща позиция против скандалния документ. Необходимо е гражданското общество по всякакъв начин да се опълчи на джендър пропагандата. Дори в случай че се наложи със стабилен махленски напън.

В борбата с Истанбулската спогодба оказа помощ само словото. Привържениците на джендър идеологията, обаче, вкарват през задния вход аватар на кремираната спогодба. Това точно е Стратегията за детето, през която в българското общество гладко ще нахлуят антибългарските хрумвания на джендърите и соросоидите, чиито неприкрит зложелател от много време е патриотизмът и родолюбието.

А основа на патриотизмът и родолюбието е обичайното семейство. Долу ръцете от него!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР