В началото на нова връзка, винаги имаме усещането, че тази

...
В началото на нова връзка, винаги имаме усещането, че тази
Коментари Харесай

Само четири въпроса разкриват дали връзката ви е обречена на провал

В началото на нова връзка, постоянно имаме чувството, че тази ще е вечно. Но когато еуфорията отмине, страстите се балансират, започваме да виждаме знаци, които ни карат да се колебаем за избора си. Ако към момента не сте сигурни дали вашата връзка е обречена на неуспех или има бъдеще, отговорете си на тези 4 въпроса.

Искате ли едни и същи неща?
За да бъде една връзка постоянна и дълготрайна е належащо сътрудниците да бъдат обединени от общи цели, ползи и стремежи. Разбира се, че е обикновено да се разминават в някои ползи, занимания, само че когато става въпрос за основополагащи неща е от голяма важност дали плетат дружно една и съща нишка. И по този начин, ето още няколко въпроса, които да си зададете, с цел да разберете до каква степен вашата връзка би била пълноценна и дълготрайна:
- Вашите възгледи за кариера, брак, деца, припокриват ли се?
- Уважавате ли желанията си?
- Как си представяте общото ви общуване?

Успявате ли изцяло да се отворите един към различен?
Още един индикатор за това дали двама души могат да градят бъдещето си дружно и да са щастливи един с различен е, до каква степен са открити. За своите мисли, позитивни и негативни страсти, за разискването на проблемите във връзката. Дали се чувствате неловко да изкажете своето мнение по дадени въпроси, тъй като знаете, че няма да срещнете схващане? Емоционалната непосредственост е доста значима, нужна е за сполучливата връзка.

Как разрешавате споровете?
Споровете, когато са в умерено количество, могат да бъдат здравословни за една връзка. И въпреки всичко е значимо по какъв начин ги разрешавате. Дали постоянно е със скандал, експанзия, била тя и словесна. Успявате ли да преминете около дребните недоразумения или в най-малкото виждате причина за спор? Ако не можете да споделяте дейно и в сложни обстановки, връзката ви съвсем несъмнено е обречена на неуспех.

В тези взаимоотношения можете ли да бъдете себе си?
Всеки желае да бъде подобен, какъвто е пред колегата си, да е обичан, даже поради своите слаби страни. С времето опознаваме другия, както и той нас. За страдание, не във всяка връзка сътрудниците могат да бъдат себе си, да се провиснал, тъй като би трябвало да покриват нечии стандарти за държание, хубост и така нататък Ако вие не сте преди всичко другари, не се чувствате на 100% удобно в компанията си, връзката ви е обречена да се провали.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР