В началото на месеца някои щастливи собственици на Tesla автомобили

...
В началото на месеца някои щастливи собственици на Tesla автомобили
Коментари Харесай

Колите на Tesla сами поръчват новите си части

В началото на месеца някои щастливи притежатели на Tesla коли бяха сюрпризирани от известие на контролното табло, което ги извести, че колата им сама е направила поръчка за нови елементи, които е отчела, че би трябвало да бъдат сменени.

Объркването на тези водачи не продължи дълго, тъй като компанията и самият Илон Мъск оповестиха посредством Twitter, че колите на Tesla към този момент могат сами да си вършат диагностика и да изпращат поръчки за нови елементи.

Yep, our cars can keep tabs on certain components to let you know if they need replacing and order parts ahead of your next service visit.

Like skipping the doctor and going right to the pharmacy. https://t.co/FwQrjduLvH
— Tesla (@Tesla) May 6, 2019
Всичко, което притежателят на Tesla би трябвало да направи в сходна обстановка, е да си резервира час в най-близкия сервиз на компанията, където частите към този момент ще са пристигнали.

От Tesla се майтапят, че новата услуга е " като да пропуснеш ходенето до лекаря и напряко да отидеш в аптеката ".

Tesla колите са първите, които оферират сходна услуга и новината за нея бе приветствана от множеството онлайн консуматори. Намериха се и такива обаче, които показаха отвращение от това, че услугата може доста елементарно да се трансформира в средство, с което Tesla принуждава притежателите на колите да харчат по-често за нови елементи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР