В началото на годината, мега луксозна къща в луксозното селище

...
В началото на годината, мега луксозна къща в луксозното селище
Коментари Харесай

Слави Трифонов продава палата си до София за 3 млн. лева СНИМКИ

В началото на годината, мега първокласна къща в първокласното населено място " Делта Хил " край Перник бе оповестено за продажба. Въпреки че продавачът избира да остане неизвестен и не разкрива идентичността си, според информация от благонадежден източник се твърди, че става въпрос за палата на Слави Трифонов. Той желае сериозната сума от 1,6 милиона евро, което е към 3 милиона лв. за своя парцел.

Тази елегантна къща е обзаведена със особено поръчани мебели от Италия и Белгия, разполага с 4 спални, личен басейн и гараж, побиращ три автомобила. Тя е измежду първите къщи, издигнати в този комплекс, което съответствува с информацията, предоставена от " Делта Хил ", че Слави Трифонов е бил измежду първите им клиенти.

 

Слави Т. Трифонов придобива имението си там още през далечната 2015 година. След завършването на строителството, той се реалокира през 2017 година и прекарва към година и половина в този замък.

По-късно, водачът на партията " ИТН " напуща имението напролет на 2019 година, откакто е построил нова къща в един от най-елитните софийски квартали.

Причината за това решение е, че в последните години в комплекса са продадени доста други парцели, а съседите стават прекалено много хора. Слави желае усамотение и огромната тълпа от хора в комплекса към този момент не му се нрави.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Слави Трифонов ИТН имение имот къща Делта Хил Дългия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР