В началото на декември миналата година, само малко повече от

...
В началото на декември миналата година, само малко повече от
Коментари Харесай

Новият Range Rover с премиера в България

В началото на декември предходната година, единствено малко повече от месец след международната му премиера, напълно новият RANGE ROVER беше показан в България предпремиерно от формалният вносител на марката в България- Мото Пфое. С премиерата си в страната, която се състоя през вчерашния ден в София, флагманът на компанията Jaguar Land Rover (JLR) участва към този момент публично на родния пазар и може да се похвали с извънредно сериозен потребителски интерес, с съвсем двойно нарастване в поръчките си спрямо декември предходната година.

От JLR дефинират новата генерация на , която ще получи и напълно електрическа версия през 2024 година, като "хармония от пропорции, минималистични повърхности и прецизни линии с помощта на подпомагащи дизайна технологии, които му придадат изискан външен тип ", като всичко това е подчертано благодарение на първокласни материали, включително и новаторски и екоотговорни.

Новият RANGE ROVER дава обещание още по-ексклузивно преживяване на борда, като за задачата се разчита на съвременни и високотехнологични решения, включително и подтискаща външния звук функционалност на аудиосистемата с колони в подглавниците, още по-добра шумо- и виброизолация, адаптивно въздушно окачване, система за ръководство на четирите колела като общоприетоо съоръжение, интегриран виртуален помощник Amazon Alexa, система за филтриране и пречистване на въздух в купето Cabin Air Purification Pro и други.



Новата генерация на RANGE ROVER стъпва на пазара и с увеличена двигателна гама, включително зареждаеми (PHEV) хибридни модификации с 510 и 440 конски сили и свободен пробег в чист електрически режим от до 100 километра. Благодарение на системата за оптимално тръгване от място, версията Twin Turbo V8 с 530 конски сили на флагманския SUV е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 4.6 секунди.

Автомобилът е разполагаем за поръчка в две версии на купето- Standard с осъществяване на интериора с пет седалки и LWB (Long Wheelbase) със седем, както и равнища на съоръжение SE, HSE и Autobiography. През първата си година пазарно наличие, новият RANGE ROVER ще може да бъде поръчан и в специфичната версия First Edition, която е създадена въз основата на топ-нивото Autobiography, като идва с неповторими надграждащи детайли, включително Sunset Gold Satin екстериорно цветово осъществяване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР