В началото бе малцът... Традиционното малцово уиски, произведено от ечемичен малц

...
В началото бе малцът...
Традиционното малцово уиски, произведено от ечемичен малц
Коментари Харесай

Drinks24.bg е новият онлайн магазин за премиум уиски на българския пазар- за безценните моменти, които ние правим съвършени

В началото бе малцът...

Традиционното малцово уиски, създадено от ечемичен малц в медни казани, е произходът на всичко при уискито. Но това се отнася и за нашия , който се роди от пристрастеността към „ водата на живота " и желанието да споделим тази пристрастеност към нови съидейници и ценители на качественото уиски.

Екипът на е формиран от Уиски Ентусиасти с нюх за положителния и първокласен усет. Всяка бутилка, презентирана на уеб страницата ни е определена из сред стотици други, а бутилките показани в секция " Избрано от нас " са тествани персонално. В наше лице ще срещнете особено отношение, както към предлаганите марки, по този начин и към нашите удовлетворени клиенти.

Ние имаме вяра, че всяка бутилка носи собствен темперамент и характерност, тъкмо както всеки човек. И с непрекъснато възходящ подбор, който сега включва към над 300 бутилки уиски. Нашият фокус към момента е върху първото от всички уискита: шотландското сингъл малц. Ние сме доста ангажирани да ви предложим рядкото, специфичното, невероятното и класическото, както и класиката. Така че в нашия магазин ще намерите огромен избор от известни и нови за нашия пазар марки, като Glenallachie, Glen Grant, Kilchoman, Bunnahabhain, Ledaig, Macallan, Dalmore, Kingsbarns, Glenfarclas, Signatory, Edradour и други

Защо да изберете Drinks24.bg?

- Най-добрата уиски селекция - като ценители на качествения алкохол ние щe ви пpeдлoжим cepиoзeн избop oт пoдбpaни cингъл мaлц, бленд и грейн yиcĸитa oт Шoтлaндия, от Ирландия, aмepиĸaнcĸи, япoнcĸи, тайвански, френски и дpyги eĸзoтични yиcĸитa oт цeлия cвят.

- Пълна наличност на уиски асортимента - всички бутилки на уеб страницата са в наличност в нашия склад и се изпращат на идващия ден към клиента. Можете да се възползвате от нашата бърза доставка и 100% истински уиски бутилки от селектирани марки

- Ниски цени - справедливата цена се реализира, тъй като работим непосредствено с вносителите на уиски марките и по този метод подсигуряваме 100% качество на напитките, само че и обективна цена за всички уиски ценители.
- Експресна доставка - доставките за София се случват в същия или на идващия ден и са безвъзмездни за всички поръчки над 50лв. За останалата част на страната поръчките се изпращат на същия или идващия ден в специфична опаковка, която резервира целостта на бутилките.

- Регулярни промоции - за разпространение на нови артикули, организираме промо акции с нашите сътрудници - вносители и дистрибутори.

За всички, които не са сигурни какво пиво да изберат могат да се възползват от нашата безвъзмездна консултация по телефон. Ние сме подготвени постоянно да ви изслушаме и да разберем вашите потребности, а наш специалист ще ви предложи най- подобаващата за теб напитка съгласно мотива и усета ти.

Вижте повече на нашия уебсайт и се потопете в света на уискито.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР