Джейсън Келс ще се присъедини към Отброяването в понеделник вечер“

...
Джейсън Келс ще се присъедини към Отброяването в понеделник вечер“
Коментари Харесай

Джейсън Келс ще се присъедини към ESPN и ще бъде част от шоуто преди мача „Футбол в понеделник вечер“, казва източник на AP

Джейсън Келс ще се причисли към „ Отброяването в понеделник вечер “ на ESPN, откакто се отдръпна от Филаделфия Ийгълс по-рано тази година, съгласно човек със познание за договорката.

Човекът удостовери договорката пред Асошиейтед прес при изискване за анонимност в понеделник, защото не се очакваше да бъде оповестена до предварителната презентация на ESPN/Disney пред рекламодателите на 14 май. Athletic беше първият, който заяви за избора на Kelce.

Очаква се Kelce да размени Робърт Грифин III, който ще продължи с мрежата като анализатор на колежански футбол. Скот Ван Пелт стана водещ на шоуто преди мача „ Футбол в понеделник вечер “ предишния сезон с Маркъс Спиърс и Райън Кларк като другите анализатори.

Келце игра 13 години за Eagles и беше най-търсеният някогашен състезател от мрежите за идния сезон. Той взе участие в миналогодишния NFL Broadcasting and Media Workshop, който преди беше прочут като „ Broadcast Bootcamp “.

„ Това е нова територия за мен. Сега го почитам още повече “, каз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР