В мрежата с нова сила се обсъжда теорията, че популярната

...
В мрежата с нова сила се обсъжда теорията, че популярната
Коментари Харесай

Зловещо ВИДЕО с Бритни Спиърс изплаши феновете: сигурни са, че певицата е мъртва

В мрежата с нова мощ се разисква теорията, че известната американска певица Бритни Спиърс от дълго време е мъртва, а през последните години тя ловко е сменена от двойничка.

Феновете на Спиърс са сигурни, че изпълнителката или е убита, или е умряла при неизяснени условия, а обществените й мрежи се ръководят от различен човек, който наслагва дийпфейкове върху видеоклипове за облага.

Повод за сходни безапелационни изводи стана злокобно видео с присъединяване на певицата, което се появи в TikTok преди два дни.

В фрагмента не напълно съответната Спиърс танцува, кършейки ръце пред себе си.

В същото време на занимателен каданс се вижда по какъв начин в един миг маската с лицето на Бритни излетява, показвайки очите на напълно друг човек.

По-късно злокобното видео беше отстранено от профила на звездата, само че съумя да се популяризира в обществените мрежи. Коментарите към изявленията на певицата също са затворени.

„ Не съм почитател на теориите на конспирацията, само че като виждам всичко, което има в обществените й мрежи, очевидно нещо не е наред. Това не е нейният пост и толкоз доста дребни неща не си пасватт “, написа един от почитателите на изпълнителката в обществените мрежи.

В изгубването на същинската Бритни Спиърс някои почитатели подозираха татко й, който контролираше финансите на певицата в продължение на 13 години и се грижеше за известната си щерка по всевъзможен вероятен метод, до момента в който не загуби „ власт “ над нея.

Всъщност теорията, че Бритни Спиърс замества двойник, не е нова. Слуховете, че певицата е умряла, се появиха преди няколко години, когато звездата претърпя автомобилна злополука. Още тогава правилните почитатели започнаха да виждат несъответствия в клиповете с Бритни, потвърждавайки, че имат двойничка.

Новото видео съгласно тях единствено удостоверява тази версия.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР