В мрежата попаднаха шокиращи кадри от инцидент, в който две

...
В мрежата попаднаха шокиращи кадри от инцидент, в който две
Коментари Харесай

Измамена съпруга наби публично полуголия си мъж след като го хвана в крачка, любовницата също се включи в мелето...

В мрежата попаднаха шокиращи фрагменти от случай, в който две китайки бият мъж на улицата. На фрагментите може да се види по какъв начин мъжът, който очевидно е прелюбодействал, е обичай със стол от брачната половинка си, до момента в който в това време тя се пробва да му смъкна и облеклата. Интересното в тази ситуация е, че в унижението на мамещия брачен партньор се включва и любовницата, която също го постанова. Очевидци на случката са съумели да запечатат бурните пристрастености на мобилните си телефони и са ги разгласили в обществените мрежи, написа " Дейли Мейл ".



Изданието прецизира, че развилнялата се в черни облекла жена е излъганата брачна половинка, а тази в зелена блузка е дамата, с която мъжът е съгрешил. Двете сплотяват силите си в побоя над него като случаят става измежду бял ден. Любовницата държи мъжа, до момента в който брачната половинка го постанова със стола.



На фрагментите може да се види по какъв начин очевидците на случая, в това число и деца, следят в профил и се смеят. Разярената брачна половинка съумява сполучливо да разголи прегрешилия мъж пред публиката като дори му се виждат и задните елементи.

Видеото от уличния случай можете да видите ТУК

Превод и редакция: БЛИЦ









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР