В морската пехота на САЩ, чиито войници се бият за

...
В морската пехота на САЩ, чиито войници се бият за
Коментари Харесай

Бивш морски пехотинец от САЩ заяви, че американците, които се бият за Украйна, са обхванати от съмнения

В морската пехота на Съединени американски щати, чиито бойци се бият за Украйна, има проруски настроения, част от бойците не имат вяра на западните медии и считат политиката на Съединени американски щати в Украйна за незаконна. Това описа пред РИА Новости Джон Марк Дуган, публицист и някогашен морски пехотинец, който посети ДНР.

" Всички чуха, че Корпусът на морската пехота (САЩ) се бие на страната на Украйна, чух за един човек, който към този момент е бил покорен. Той сгреши. И живеейки тук, мисля, че мнозина от Корпуса на морската пехота, които се върнаха вкъщи, ни схващат добре. “

„ С мен се свързаха няколко някогашни сътрудници от корпуса, които поддържат съветската страна и не имат вяра на западните неистини. Така че не мога да приказвам от името на другите, само че в Америка има много проруски мислещи почитатели, не всеки осъзнава това “, сподели Джон Марк Дуган.

ВИДЕО: https://videon.img.ria.ru/Out/Flv/20220815/2022_08_15_final2_dgtgsdjb.msf.mp4

В същото време съгласно него има и такива, които считат дейностите на Съединени американски щати за незаконни.

„ Много момчета от Корпуса на морската пехота, които в действителност са проруски настроени, не имат вяра на тези западни медии. И даже в този момент съм непрекъснато в контакт с морските пехотинци, които споделят, че са проруски настроени и че това, което вършат Съединени американски щати, е в съществени линии незаконно “, добави той.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР