В момента звездната двойка Бекъм релаксира на яхта в Италия

...
В момента звездната двойка Бекъм релаксира на яхта в Италия
Коментари Харесай

Виктория Бекъм: „Изгубих партньора си за ТРЕНИРОВКИ“

В момента звездната двойка Бекъм релаксира на яхта в Италия с най-малките си деца Харпър, Круз, както и новата му другарка Тана Холдинг.
И до момента в който фамилията се наслаждаваше на почивката, Виктория за следващ път потвърди, че постоянно държи да е в добра форма. Дизайнерката може да е на отмора, само че това не значи, че ще пренебрегне фитнес режима си.

Докато Виктория старателно правеше извършения на палубата на яхтата им в Позитано, Дейвид се пошегува с нея. Той се снима по какъв начин пие кафе, хващайки в фрагмента и брачната половинка си, която тренира. Явно към този момент е ясно кой е по-усърдният състезател в фамилията!



Коментирайки обявата на брачна половинка си, Виктория написа: „ Изглежда, че изгубих колегата си в тренировките на тази отмора, Дейвид! “

В отговор на обявата му Виктория по-късно показа фотография на брачна половинка си по бански гащета. А почитателите побързаха да разясняват какъв брой ужасно наподобява 47-годишният футболист.



Дейвид и Виктория дойдоха в Хърватия предходната седмица, откакто се любуваха на едно сантиментално пътешестване до Париж и Венеция с влака Ориент Експрес. В столицата на любовта двойката отпразнува 23-тата си годишнина от сватбата.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР