В момента цял Киев разчита на Виталий Кличко. По-големият брат

...
В момента цял Киев разчита на Виталий Кличко. По-големият брат
Коментари Харесай

Тя дава сила на кмета на Киев. Коя е Наталия Кличко

В момента цялостен Киев разчита на Виталий Кличко. По-големият брат на Владимир Кличко е като канара за сънародниците си. Една от най-големите митове в историята на бокса взе участие ефективно в защитата на града против съветската военна експанзия.

При последното си обществено изказване Виталий с плашещо успокоение призна, че предходната нощ украинците са умъртвили шестима руснаци. Той приказва пред CNN за подхванатата интервенция да се търсят съветски военни в града.

Добре знаем обаче, че зад всеки мощен мъж, стои смела жена. Такава е и Наталия Егорова Кличко, която с изключение на всичко друго е и безумно красива.

Наталия е родена на 26 февруари 1974 година и сега е на 48 години.

Мнозина знаят професионалния път на брачна половинка й - троент международен първенец в тежка категория и първият с докторска степен, която му печели прякора „ Dr. Ironfist ” (бел. Ред. Д-р Железен юмрук). След като се отдръпна от бокса, Виталий стана кмет на Киев в Украйна и заема длъжността от 2014 година.

Но коя е Наталия Кличко? Определено може да се каже, че тя е всестранно развита персона - певица, създател на песни, майка на 3 деца, а има и редица други специалности зад тила си. Омъжена е за Виталий повече от 20 години - от 1996 година, споделя историята й iwoman.bg.

Подобно на известния си брачен партньор, Наталия също е почитател на спорта. Занимавала се е с лека атлетика, само че най-вече триумфи печели като тенисистка. Разбира се, редом с това е била и модел.

Има издадени много песни и албуми. От 2010 година Наталия работи в Консултативния комитет на Германската благотворителна фондация и Phytokids. Освен това, има и лично студио за йога, наречено Luna Sound of Silence.

Украинското семейство има 3 деца - двама сина, Егор-Даниел и Максим, и щерка Елизавета-Виктория. Смята се, че благосъстоянието на Наталия Кличко е сред 4 и 5 милиона $, а на Виталий – към 80 милиона. Тя е натрупала своето положение като инфлуенсър в обществените медии, преподавател по йога, актриса и бизнесдама.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР