В момента тече чиста вода в Марица. Изпуснати са 4

...
В момента тече чиста вода в Марица. Изпуснати са 4
Коментари Харесай

Емил Димитров разкри каква вода тече в река Марица

В момента тече чиста вода в Марица. Изпуснати са 4 язовира, тъй като преливаха. Тече инспекция в предприятието. Има част от торове във водата, те не въздействат на рибите. Издирваме веществата поради които са починали кравите във всички водоизточници, с цел да сме сигурни че ги няма. Това съобщи министърът на околната среда и водите Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и в ефира на Нова телевизия във връзка случая със починалите крави след водопой на крави от река Марица.

"Притесненията ни бяха да няма пестициди във водата. Досъдебното произвеждане би трябвало да откри всичко, замърсяването идва от цех за производството на торове. Трябва да има пречиствателна станция по новите условия ", съобщи той.

Министър Ангелов разкри какви са замърсяванията на р. Марица край Димитровград

"Санкциите биха били големи, тъй като не желаеме токсини да текат във водата. Трябва да се грижим за природата ", изясни Димитров.

Той прикани хората да не пият от водата. "Ще пуснем водата, само че тя не става за пиянство и за готвене, до момента в който РЗИ не каже, че е годна ", акцентира екоминистърът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР