В момента се отворят места за партийни функционери - правят

...
В момента се отворят места за партийни функционери - правят
Коментари Харесай

Депутат от ПП с атака по БСП и земеделския министър: В горските стопанства и въртят схеми

В момента се отворят места за партийни функционери - вършат се назначения без състезания, разяснява Александър Дунчев
„ В ръководството на горите има скандални политически схеми. С опазването на горите се занимавам от 15 години. Всички проблеми произтичат от политическото ръководство на горите - министерства и организации. Проблемът би трябвало да се реши на най-високо равнище. Това съобщи пред БТВ депутатът от „ Продължаваме промяната “ Александър Дунчев, като насочи тежки обвинявания към съдружните сътрудници Българска социалистическа партия и министъра на земеделието от квотата на левицата Иван Иванов.

„ Мога да опиша за не един неуместен проблем. От Политическа партия към този момент сме задали няколко въпроса към министъра на земеделието по отношение на назначенията в горските стопанства, само че той мълчи, не дава отговор и крие информацията. В Североизточното държавно горско стопанство е назначен някогашен общински консултант от Българска социалистическа партия, който е осъждан. В останалите стопанства се назначават общински съветници и симпатизанти на Българска социалистическа партия, които нямат нищо общо с горите. ", разгласи Дунчев и добави, че се връщат и хора от ГЕРБ, които са били заменени от държавните управления на Румен Радев.

„ От Българска социалистическа партия няма защо да ни се сърдят. Някой народен представител или министър от Политическа партия също може да се самозабрави и тогава ще чакаме те да алармират. “, добави той.

„ Няма по какъв начин обединението да се разпадне по време на война. Който напусне обединението в този момент, няма да влезе в идващия парламент. “, разяснява още депутатът.

Въпреки уверението му, че обединението няма да се пропука, той зави, че скоро ще разкрият още кавги свързани с назначението на хора без провеждането на състезания.

„ Съвсем скоро ще покажем още скандални разкрития. В съдружното съглашение е залегнало, че всички назначения би трябвало да се случат с конкурс. Това при горите липсва. Там министърът крие всичко. Това е неприемливо. Тези неща би трябвало да се спрат. Не може горите да се ръководят политически и да се употребяват за печелене на избори, схеми и прикриване на обири “, безапелационен бе той. 

По думите на Дунчев„ сега експертите се изхвърлят на улицата, с цел да се отворят места за партийни функционери. “
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР