,,В момента на катастрофата на бул. Черни връх обвиняемият Георги

...
,,В момента на катастрофата на бул. Черни връх обвиняемият Георги
Коментари Харесай

НОВА ИНФОРМАЦИЯ: ПРОКУРАТУРАТА: Семерджиев е бил сам при катастрофата на Черни връх

,,В момента на злополуката на бул. " Черни връх " обвиненият Георги Семерджиев е бил самичък в автомобила. Това е открило следствието на тежкия случай, който погуби живота на две млади жени``, заяви представителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова, представена от " Сега ".

``На записите от камерите на мястото на нещастието се вижда силуетът на един човек, който напуща произшествието. Не са подготвени автотехническата и видеотехническата експертизи, само че можем да твърдим, че не е имало различен човек в колата ", добави Петрова.

След злополуката се твърдеше, че вторият човек в колата на Семерджиев е избягал от мястото на случая.

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков сподели пред публицисти, че е открита самоличността на дамата, за която има подозрения, че е била със Семерджиев сега на злополуката, като акцентира, че тя е полицейски чиновник.

Преди две седмици обаче следователят Ясен Тодоров съобщи, че не може да се каже сигурно дали е имало различен човек в автомобил.

Към настоящия миг арестуваният Георги Семерджиев има повдигнати 5 обвинявания - за тежкия случай с две жертви, ръководството на автомобил след приложимост на опиати, за подправени регистрационни табели и подправено удостоверение за ръководство на автомобил, както и за владеене на опиати, открити в колата.

Пред съда Семерджиев се изясни, че няма общо с автомобила и че в деня на злополуката е бил похитен.

Част от материалите по делото за злополуката бяха отделени в настрана досъдебно произвеждане на Софийската градска прокуратура.Според нея в интервала 2021 година до деня на злополуката при изискванията на продължавано закононарушение длъжностно лице от конструкция на Министерство на вътрешните работи е нарушило служебните си отговорности за да набави за себе си или за някой различен полза.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР