В момента, който и да е на власт, ще понася

...
В момента, който и да е на власт, ще понася
Коментари Харесай

Балабанов: Не е държавническо да се клати управлението

В момента, който и да е на власт, ще понася рецензии. Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4854
Опитваме се да балансираме, разяснява той във връзка последните конфликти сред властта и президента. Всички желаеме оптимално да защитим националния интерес, акцентира Балабанов.

Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога не е изискал от нас оръжие. Поискал е ремонт на оръжия. Не виждам по какъв начин България ще бъде въвлечена във война, посочи депутатът.

В една такава обстановка всеки би трябвало да избере страна, съобщи той. Мирните договаряния са единственият излаз от тази обстановка, акцентира Балабанов. По мнението му е неточност, че не са изпратили делегат (на Висшия правосъден съвет - б.р.) в Украйна. България би трябвало да има съответна позиция, безапелационен бе националният представител.

Обхватът на помощта би трябвало да е по-голям, по думите му. Темата ще бъде разисквана на следващия ден вечер на съдружен съвет. Той счита, че визитата в Украйна е било належащо.

Не е държавническо да се клати ръководството, съобщи Станислав Балабанов. Северна Македония утежнява връзките с България, по думите му. Има Такъв Народ няма да отстъпи за РСМ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР