В момента България някаква странна политика, която аз наричам 3

...
В момента България някаква странна политика, която аз наричам 3
Коментари Харесай

Ген. Запрянов: България води някаква странна международна политика, която наричам 3 в 1   

В момента България някаква странна политика, която аз назовавам 3 в 1. Хем сме в НАТО, само че не напълно. Хем сме в Европейски Съюз, само че прилагаме решенията не напълно, хем сме против войната, само че не напълно.

Това разяснява пред Нова тв ген. Атанас Запрянов.

Силите на съветската войска се оказаха недостътчи за окупацията на цяла Украйна, какъвто е бил проекта на Путин. Очаква се в този момент да има прегрупиране на силите. Но този проект се провали на първо място поради доста добре проведената отбранителна активност на въоръжените сили на Украйна. Жертвите, които дава Русия са доста, а триумфите й са напълно дребни, разяснява той.

Така че заслугата е за украинското командване, добави той.



Сега Русия би трябвало да реши дали ще извади своите запаси и ще се стреми ли да овладява цяла Украйна или ще ограничи равнището си на упоритости. На бойното поле са значими обстоятелствата, положението на страните и опциите. Ако Русия желае да продължи, би трябвало да подведе стратегическите си запаси. А това значи войната да продължи и целия смут, за хората да продължи. Броят на загубите на двата страни да се усили. Такъв сюжети не е добър нито за Украйна, нито за Русия, уточни той.

Под спомагателни сили на Русия имам поради да извади на бойното поле още хиляди хора, посочи той.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР