В моделната линия на Haval има ново попълнение. На автомобилното изложение Chengdu

...
В моделната линия на Haval има ново
попълнение. На автомобилното изложение
Chengdu
Коментари Харесай

Haval представи луксозен купе кросоувър

В моделната линия на Haval има ново попълнение. На автомобилното изложение Chengdu марката показа кросоувъра Haval H6S, чиито продажби стартират незабавно след края на събитието.

Новостта се разграничава от базовия модел със мощно наклонено задно стъкло, което го прави да наподобява като лифтбек най-малко в профил. Освен това крос-купето се оказа с 50 мм по-ниско от базовата версия. Височината му е 1680 мм. В същото време междуосието е увеличено от 2738 мм на 2800 мм.

Предната част на H6S изглежда по-агресивна. Базовата настройка вече включва матрични фарове. Има и разлики в задната част, които вършат кросовъра различен от базовия. Например червеният „ мост “ сред задните светлини е изчезнал.

И в случай че разликите извън са повече от достатъчни, то в кабината няма големи подобрения. Заслужава си обаче да се отбележат поразителните разлики в декора и новите спортни седалки.

Новостта ще се задвижва от 2.0-литров двигател с 218 конски сили, комбиниран със седемстепенна роботизирана скоростна кутия. Задвижването е начело или цялостно. Освен това, Haval H6S е първият кросоувър на производителя с хибридно задвижване L.E.M.O.N. DHT. То се състои се от 1,5-литров двигател с турбокомпресор и два електродвигателя, всеки от които е отговорен за личната си ос. Общата мощност на хибридния елемент е 243 к.с.

На мястото на обичайна скоростна кутия е инсталирана двустепенна редукторна кутия с роботизиран механизъм. Хибридът Haval H6S форсира от 0 до 100 км / ч за 7,5 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР