В много региони на нашата страна вече е започнало осезаемо

...
В много региони на нашата страна вече е започнало осезаемо
Коментари Харесай

Съвети как да изберете чорапогащник за дрехи

В доста райони на нашата страна към този момент е почнало осезаемо есенно студено време, тъй че е време да поговорим за подобен детайл от дрешника като чорапогащник. Те са незаменими за тези от нас, които обичат да носят рокли и поли при всяко време, само че е доста значимо да изберете верният, дружно с цвета и плътността си, тъй че да не наподобяват на място, а също и да не нарушават пропорциите на фигурата.

Прозрачни черни

Това нормално е капрон с компактност до 40 ден, който може да се носи с съвсем всичко. Най-универсалният вид, който може да се комбинира с всяка обувка, с вероятното изключение на маратонки. Докато времето разрешава, можете да се ограничите до компактност 8 ден.

Плътно черно

 

 

Втората универсална версия за студения сезон. Те са подобаващи и в съвсем всеки комплект облекла, изключително в случаите, когато имате черно или мрачно дъно и същите обувки.

Тъмните плътни към този момент могат да се носят с маратонки, само че единствено при изискване, че останалите облекла върху вас са в тъмни цветове.

Акцент чорапогащник

За да добавите забавен пъстър акцент към изображението, пробвайте да вземете ярки чорапогащник. Важно е всички останали облекла да са в спокойни цветове. Можете леко да подкрепите цвета с нещо друго: да вземем за пример червени чорапогащник – алено червило, жълти чорапогащник – с жълт принт на палтото и така нататък

Чорапогащник с цветни обувки

Добра техника е да изберете чорапогащник, които са сходни по цвят с цвета на обувките. Така образно няма да “отрежете ” крайници с пъстър контрастност и да го скъсите.

Можете да изберете колорит, който е сходен на цвета на вашата рокля, панталон, пола, даже палто, в случай че е дълго. Такъв образец оказва помощ образно да удължи краката и да изтъни фигурата – постоянно печеливш вид на комбинаторика.

Алтернативен трик е да изберете чорапогащник в цвета на горната част – пуловери, шалове, шапки.

Монохромен

Изображенията в монохромни цветове постоянно наподобяват доста скъпи и благородни. Тази техника е лесна за използване, като употребявате неща, които към този момент имате в дрешника си – просто би трябвало да добавите към тях чорапогащник, и стилният тип е подготвен.

Печатни

Моделът на чорапогащник може да повтаря част от отпечатъците върху останалите облекла. Най-безопасното решение е да се дублира отпечатъкът на полата. Моделът не би трябвало да подхожда на 100%, просто би трябвало да бъде подобен по цвят, размер или тип щемпел.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР