В много наши градове контейнерите за боклук преливат. Така е

...
В много наши градове контейнерите за боклук преливат. Така е
Коментари Харесай

Мъж системно изхвърля боклука си в градинка. Какво е решението?

В доста наши градове контейнерите за отпадък преливат. Така е и обстановката във Варна. Там обаче, безсънен жител, както той самичък се дефинира, показа и за различен проблем.

Забелязал е мъж на междинна възраст, който редовно си изхвърля отпадъците на нерегламентирано за задачата място. Въпросният варварин хвърля десетки бутилки в тревните площи. Варненецът е подал сигнал до общината и се надява на съответна реакция.

Ето какво написа той:

„ В град Варна от изестно време, както всички от нас са осведомени, има проблем със сметосъбирането и подръжката на междублоковите пространства.

Аз персонално, като безсънен жител, смятам че, с цел да живеем в едно по-добро общество смяната би трябвало да стартира първо от нас. В този ред на мисли желая да попитам, по какъв начин да действаме юридически с този индивид, който си изхвърля редовно боклука на земята към фитнес Senshi gym, и в тревната повърхност, която води до там, могат да бъдат открити десетки, в случай че не и стотици бутилки от бира. Субектът, с който се пробвах да проведа някакъв диалог, изрично отхвърли да си изхърля боклука на регламентираните за това места. Сигнал до общината съм подал, дано забележим какъв брой интензивно ще подходят от там и дали глобяват единствено други будни жители, които им демонстрират проблемите. “

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР