В миналото залепването на винетки на предното стъкло беше едно

...
В миналото залепването на винетки на предното стъкло беше едно
Коментари Харесай

Внимание фалшиви винетки в Интернет!

В предишното залепването на винетки на предното стъкло беше едно от първите неща, когато пресичахме някоя граница. Днес това може елементарно да се направи цифрово в доста страни. Независимо дали в Словения, Чехия, Австрия или Унгария само че пътуванията станаха доста по-лесни с цифровата винетка. Тя е записана и не е належащо да я залепяте на предното стъкло.

Но киберпрестъпниците виждат своя късмет тук да привлекат пасажери в капан с подправени уеб страници тъй като тази леснинка и опростяване притегли измамниците. Затова, когато купувате в интернет, би трябвало деликатно да ревизирате от кое място е закупена винетката. В момента има сигнали за интернетмагазини, които с изключение на винетката продават и регистрацията на регистрационния номер. Опасното в това е че тези магазини не са противозаконни и се демонстрират високо в резултатите на търсачките.

Фалшивите уеб страници могат да бъдат основани доста елементарно, както демонстрира образецът с екостикера във Франция. Във Франция от водачите в избрани райони изискват специфичен екологичен стикер (Crit`Air). Той е наличен посредством формален уеб страница, само че при търсене в Интернет се появяват разнообразни други уеб сайтове, които също оферират този стикер, като има задоволително отчета за измами. Особено в случай че уебсайтът е написан единствено на националния език, задграничните туристи мъчно могат да ревизират достоверността му.

Следователно пасажерите би трябвало да купуват единствено винетка или стикер от формалните управляващи. Защото в случай че цифровата винетка не е записана вярно и е фалшифицирана, има риск да има следващо и доста по-високо искане за заплащане след потребление на автомагистралата. Препоръчва се нараснало внимание, изключително където водачите не получават касова записка за покупка. Това не подсигурява, че продавачът е обработил заплащането и е поръчал винетка.

Съветът тук е - реди да купите винетката се уверете, че уебсайтът е от оператора на съответната автомагистрала. Ето за какво тази страница би трябвало да се ревизира доста деликатно преди да поръчате. Единият индикатор е цената, тъй като е наложителна по закон и няма отклонения. При подозрение винетки могат да се закупят и от трафик клубовете. Ако не е показан данъчен номер, също е належащо внимание.

Преди да създадат покупка, потребителите би трябвало постоянно да изследват доста деликатно доставчика в интернет. Има ли мнения от други купувачи? Има ли наложителната касовата записка, тъй като доказателството за закупуване на цифровата винетка би трябвало да бъде издадено от продавача. Само по този начин купувачът може да потвърди, че е закупил стикер.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР