В мексиканския ща Сан Луис Потоси тригодишно момиченце, което преди

...
В мексиканския ща Сан Луис Потоси тригодишно момиченце, което преди
Коментари Харесай

Момиче оживя в ковчега на собственото си погребение -

В мексиканския ща Сан Луис Потоси тригодишно момиченце, което преди този момент беше оповестено за мъртво, пристигна на себе си на личното си заравяне, заяви Daily Mirror.

Мери Джейн Мендоса, майката на умрялата Камила Роксана Мартинес, сподели, че във вторник, 16 август, момичето е почнало да повръща и е вдигнало температура. Уплашена за здравето на щерка си, дамата я завела на обзор при педиатър. Лекарят насочил пациентката към общинската болница, където бе открита дехидратация. Според Мендоса на детето бе постановен парацетамол и то бе пуснато. Но вкъщи положението на момичето още веднъж се влошило и родителите му отново отишли в болница. Камила прекарала там час, след което лекарите установили гибелта й. Погребението бе планувано за идващия ден.

В деня на погребението Мендоса видя, че стъклото, което покриваше ковчега на щерка й, беше замъглено към устата и носа й. Жената мислела, че щерка й е жива, само че била разубедена да отвори капака на ковчега и приписала видяното на халюцинации, зародили заради мощен стрес. Но тогава свекървата на Мендоса видя, че очите на внучката й се движат.

По-рано беше обявено, че жителка на Перу, която беше оповестена за мъртва след автомобилна злополука, се разсъни и стартира да чука по капака на ковчега по време на личното си заравяне в град Ламбайеке. 36-годишната Роза Изабел Сеспеде Каяка претърпя автомобилна злополука в провинция Чиклайо със своя шурей и трима племенници и по простъпка беше оповестена за мъртва. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР