В медиите се разпространява потресаващо видео на лекция от най-големия

...
В медиите се разпространява потресаващо видео на лекция от най-големия
Коментари Харесай

Скандал по време на световен форум! Жена проповядва, че педофилията е нормална

В медиите се популяризира потресаващо видео на лекция от най-големия международен конгрес за хрумвания... с девиз „ Идеи, които си заслужава да се споделят”.

Кадрите са меко казано потресаващи – жена с спокоен и някак злокобно спокоен глас на име Мириам Хайн с кой знае какво експертно обучение, изяснява на необятната аудитория, че половата ориентировка на педофилите е напълно естествена, също като всички други и че даже ние, като общество, би трябвало да ги приемем като жертви!

Да... педофилите са жертви на своята полова ориентировка и би трябвало не да ги порицаваме, а да ги поддържаме в техните „ страдания”!

Тяхната полова ориентировка била „ равносилна” на хетеросексуалността.

Тези изказвания излизат от устата на Хайн, която е студент по медицина, само че кой знае за какво дава " експертното " си мнение си по този въпрос пред необятна аудитория. И даже получава овации...

„ Педофилията е полова ориентировка, не по-различна и не по-непроменима от хетеро- или хомосексуалността. Между 1 и 2% от всички мъже в света са педофили. Никой не избира да се роди по този начин и никой не може да спре да бъде подобен. Разликата сред педофилията и другите полови ориентации е, че да се отдадеш на нагона си свършва с злополука. Най-големият проблем и най-ясен прекурсор на полово принуждение над деца е фактът, че тези хора не могат да споделят с приятелите си за половата си ориентация”, споделя Мириан Хайн.

Ето го и видеото:



Как въобще сходна лекция е съумяла да си проправи път в другояче авторитетния конгрес е тайнственост, само че е реалност, че клипът е свален от формалния канал на TEDx и сега единствено негови копия се популяризират в мрежата, предизвиквайки бурна и извънредно остра реакция от страна на всеки, видял и чул скандалната лекция.

Източник: Флагман
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР