В Маями започна процесът срещу 47-годишния преподавател по творческо писане

...
В Маями започна процесът срещу 47-годишния преподавател по творческо писане
Коментари Харесай

Ученичка преспа с учителя си – уверил я, че така ще подобри качеството си на писане

В Маями стартира процесът против 47-годишния учител по креативно писане Джейсън Майерс, упрекнат, че е правил секс със 17-годишна ученичка.
Престъплението е било осъществено преди седем години, само че едвам в този момент делото стартира всъщност заради честата промяна на бранителите на Майерс и пандемията от COVID-19.
От прокуратурата обясниха, че Майерс окуражавал момичето да написа по-често стихотворения на полова тема, което в последна сметка довело до реализирането на половия акт.
Момичето, което в този момент е на 24 години, съобщи пред съда, че " първоначално си е падала по него ", само че не е било етично да имат връзка, защото той бил преподавател, а тя – негова ученичка. Освен това тя разясни, че брачната половинка му също била преподавателка в същото учебни заведения, както и че децата им са в същото образователно заведение и всичко това би било неправилно.
" Той ми сподели, че сексът би подобрил метода ми на писане ", сподели пред съда момичето.
По думите ѝ тя била в класната стаята, когато той почнал да си смъква панталоните, до момента в който се целували.
По информация на NBC 6 други осем някогашни възпитанички на Майерс също подали недоволство против него поради непозволено държание.
Самият Майерс отхвърля всички обвинявания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР