В Манчестър Юнайтед нарастват притесненията, че Рафаел Варан също може

...
В Манчестър Юнайтед нарастват притесненията, че Рафаел Варан също може
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед губи и Варан до края на сезона

В Манчестър Юнайтед нарастват терзанията, че Рафаел Варан също може да пропусне остатъка от сезона заради травмата си в глезена, оповестява вестник “Дейли Мейл ”. 

Бранителят получи контузия през първото полувреме на дуела против Севиля от 1/4-финалите в Лига Европа и бе заменен на почивката. От тогава той бе със сериозен оток и едвам след неговото намаляване е минал скенер и други спомагателни проучвания, които са посочили, че най-вероятно ще пропусне към шест седмици. Това на процедура значи, че Варан надали ще играе повече до края на този сезон за “червените дяволи ”. 

Това е следващ удар по упоритостите на Манчестър Юнайтед, откакто единствено преди няколко дни стана ясно, че и неговият сътрудник в центъра на защитата Лисандро Мартинес също няма да играе до лятото. Все отново щабът на Ерик загар Хаг има нежни очаквания, че въпреки всичко е допустимо Рафаел Варан да се възвърне в точния момент и да може да взема присъединяване във финала за Купата на Англия, в случай че “червените дяволи ” победят по-късно през днешния ден Брайтън и се класират за този дуел.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР