В малката шуменска община Венец са реализирани европроекти на стойност

...
В малката шуменска община Венец са реализирани европроекти на стойност
Коментари Харесай

Община Венец усвоила 23 млн.лв. от ЕС

В дребната шуменска община Венец са осъществени европроекти на стойност 23,091 млн.лв. през първия програмен интервал. Това беше коментирано по време на осведомителна среща част от акцията „ Съединението прави силата- Българското председателство на Съвета на Европейския съюз “.

Кметът на общината Нехрибан Ахмедова бе безапелационна, че личният финансов запас на Венец в никакъв случай не би достигнал, с цел да осъществят към този момент свършеното за 10 година От особена значимост за възстановяване образа на общината е осъществената рехабилитация на четвъртокласната пътна мрежа, реконструкцията на водопреносната мрежа с довеждащ тръбопровод на село Венец, както и другите стратегии за претовареност, посредством които се обезпечава работа на безработни.

„Председателството е опция България да утвърди своя облик измежду държавите-членки като виновен и деен член на Европейски Съюз “, сподели пред жителите на общината регионалният шеф на Шумен проф.Стефан Желев. В презентацията си той подчертава върху това, което дава Европейският съюз на младите, по какъв начин те могат да получат реализация, какви са опциите за образование и професионално развиване по европейските юношески стратегии.

Подобни осведомителни срещи за свършеното и идното европредседателство на България към този момент се организираха и в шуменските общини Смядово и Велики Преслав.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР