В мача срещу Янтра(Габрово) старши-треньорът на Хебър Николай Митов записа

...
В мача срещу Янтра(Габрово) старши-треньорът на Хебър Николай Митов записа
Коментари Харесай

Юбилярът Митов: Трите точки срещу Янтра бяха задължителни

В мача против Янтра(Габрово) старши-треньорът на Хебър Николай Митов записа дуел номер 100 отпред на пазарджишкия отбор и общо 60-та победа във всички шампионати и шампионати, откогато води тима. За трите досега години отпред на хебърци Митов има 95 мача за състезание в три сезона като от тях последните два са във Втора лига, а първият беше в Югозападна Трета Лига. Пет от мачовете са за шампионата за Купата на България като в тях той има 2 победи и 3 загуби. Балансът в турнирните срещи е 58 победи, 15 равенства и 22 загуби или общо за тези 100 мача той има 60 триумфа, 15 ремита и 25 провали.

След триумфа над габровци Николай Митов показа директните си усещанията си от дуела. " Действително мачът стана един тип повтаряне на успеха против Септември(Симитли) от преди няколко дни. И като резултат, и като игра. Направихме едно доста положително първо полувреме. През второто малко дадохме самодейността, за което на гостите оказа помощ и това, че атакуваха по посока напразно. Което несъмнено не е опрощение за нас. Като цяло съм удовлетворен от 3-те точки, които бяха наложителни да ги спечелим. Имах усещания от играта на Янтра. Те са нападателен тим, който може да играе пряк футбол. В офанзива имат забавни, бързи футболисти, които могат да основават проблеми. Това се видя в мачовете им с Добруджа и Литекс ", регистрира Митов. Той хвърли взор и към идното дерби с Миньор в Перник.

" Сега първо би трябвало да се възстановим и към този момент се готвим и мислим за мача с Миньор. Ще отидем в Перник да играем добър футбол в търсене на 3-те точки с цел да зарадваме нашите почитатели ", изрази очакванията си Николай Митов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР