В Локомотив започнаха разплащането преди старта на подготовката. Черно-белите се

...
В Локомотив започнаха разплащането преди старта на подготовката. Черно-белите се
Коментари Харесай

В Локо взеха пари

В Локомотив започнаха разплащането преди старта на подготовката. " Черно-белите " се събраха за първа подготовка от новата година през днешния ден на Лаута. Ръководството пък потегли да погасява остарели отговорности, с цел да може да вземе лиценз за идното състезание. В понеделник през касата на Лаута минаха някогашният старши треньор Едуард Ераносян, а също по този начин бранителите Кирил Котев и Павел Виданов. Вчера отчасти бе ощастливен и бекът Роберт Петров.

Ераносян напусна родния си клуб през април. Той разтрогна контракта си по взаимно единодушие, като кавалерски одобри да му бъдат платени възнагражденията, когато президентът Христо Крушарски има пари. В медиите излезе информация и че Ераносян е дал персонални средства, които обаче Крушарски е върнал навреме.

Котев, Виданов и Петров играха за Локо до края на предишния шампионат. За първото шестмесечие обаче те не получиха даже по една заплата. Затова в този момент стартира разплащането и с тях. Това стана допустимо, откакто дойдоха парите, които УЕФА преведе на БФС за триумфите на Лудогорец в евротурнирите през предишния сезон. На черно-белите се паднаха 180 хиляди евро. Голяма част от тях обаче бяха прибрани от Национална агенция за приходите по съглашението за изплащането на отговорностите от времето преди Христо Крушарски. Живителна за клуба ще бъде и финансовата инжекция от телевизионните права, която се чака при започване на февруари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР