В Левски са пристигнали запитвания за Илиян Стефанов. Към него

...
В Левски са пристигнали запитвания за Илиян Стефанов. Към него
Коментари Харесай

Тръгва ли Илиян Стефанов към изхода на Герена?

В Левски са пристигнали запитвания за Илиян Стефанов. Към него интерес има от няколко клуба от чужбина, които опипват почвата за възможен трансфер, осведоми " Мач Телеграф ".

Нани, както го назовават почитателите, разцъфна в родния си клуб, откакто преди този момент бе запаса в Берое. Той даже се трансформира в един от играчите, които са твърдо в полезрението на националния селекционер Младен Кръстаич. Контузии обаче му попречиха да се показа даже още по-силно през предишния сезон. Той обаче завоюва сърцата на почитателите, откакто се появи в Сектор Б по време на дербито с ЦСКА, приключило 0:0 през април. Стефанов не игра в него точно поради контузия. По време на подготовката той съумя да се разпише един път - при 3:1 против Марица.
 Основен състезател на Левски се бори с килограмите
Основен състезател на Левски се бори с килограмите

Цената му съгласно авторитетния уебсайт Transfermarkt е към 1 милион евро, само че от " Герена " може да се съгласят и на малко по-ниска сума. " Сините " обаче ще би трябвало да платят и сериозен % от предстоящ трансфер на някогашния му клуб Берое. Заралии пуснаха Нани в Левски, само че си резервираха 20% от последваща продажба на играча, стига цената му да не е под 150 хиляди евро. Интерес към Стефанов има от Белгия, Полша и Чехия.

Халфът обаче не е единственият състезател на Левски, който е мечтан от непознати клубове. На " Герена " са пристигнали запитвания и за бранителя Жереми Петрис.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР