В Левски промените вървят с пълна сила и на всички

...
В Левски промените вървят с пълна сила и на всички
Коментари Харесай

Левски сменя екипировката за новия сезон

В Левски измененията вървят с цялостна мощ и на всички равнища. Наред с всички совалки, управлението взема решение и въпроса с оборудването. В момента представителният отбор играе с Nike, само че от клуба взеха решение да прекратят контракта с американския тръст. Политиката на компанията е да получава заплащането на поръчките си предплатено. А в Левски през последните години не съумяват да заделят средства за това перо и постоянно имат проблеми с снабдители. От клуба нямат добра връзка и с магазините " Спорт Депо ", в която се продаваха фланелки и други облекла с ембемата на Левски.

Тази пролет от " Герена " взеха решение да създадат поръчка към Macron. Италианската компания даже е подготвена с нея, само че продукцията не може да дойде в България. Причината е ясна - от Левски нямат нужните средства, с цел да внесат контрактуваното капаро. Идеята даже бе Macron да ръководи целия почитател магазин в Сектор " А ", тъй като чиновник в клуба е непосредствен с представителството на компанията. Контрактът, който съвсем несъмнено няма да влезе в действие, е за шестцифрена сума.

И както се получава постоянно, от двата стола се пада на земята. Към момента най-вероятният нов снабдител на екипировка на Левски ще бъде Joma. Представител на испанската компания е Иван Василев, който е притежател на Локомотив (София). Фирмата облича няколко отбора в efbet Лига, както и националните тимове на България. " Сините " бяха с Joma преди Nike. Тогава още веднъж имаше финансови неуредици, като Иван Василев постоянно даваше екипировка и други продукти с отсрочено заплащане.

Детско-юношеската школа на Левски сега се облича със напълно друга марка. Академията е на обособен контракт и носи екипи на Errea, само че евентуално и там ще настъпи смяна.

" Тема спорт "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР