В курортния комплекс „Слънчев бряг“ има заведения, които са незаконни

...
В курортния комплекс „Слънчев бряг“ има заведения, които са незаконни
Коментари Харесай

Валери Симеонов ще събаря заведения в „Слънчев бряг“

В курортния комплекс „ Слънчев бряг “ има заведения, които са противозаконни и би трябвало да бъдат съборени.

Това сподели през днешния ден пред публицисти в Бургас вицепремиерът Валери Симеонов. Той не пропусна да означи, че би трябвало да се повишава качеството на туристическия артикул. Туристите не би трябвало да си потеглят недоволни от качеството на храната, на морската вода и така нататък

Има няколко законопроекта, които ще разрешат на институциите да си правят работата по-лесно. Това са закона за шума, за апарт хотелите, за преместваемите обекти, добави вицепремиерът. Той не разкри кои заведения ще попаднат под рестриктивната мярка.

Липсата на риск от терористични офанзиви в България пренасочва доста сериозен туристически поток в страната ни. Знаете, че ситуацията е по-различно в Северна Африка, Турция и затова там са спрени круизните кораби. Това сподели на конференция през днешния ден в Бургас вицепремиерът Валери Симеонов. Той акцентира, че България остава остров на стабилността, спокойствието и сигурността. България е сигурна страна и предлага безпроблемен туризъм.

Вицепремиерът съобщи, че българското море допуска екстри за фамилен туризъм.

Това лято още веднъж ще има ще има командировани полицейски чиновници. Убийството в Слънчев бряг няма да постави отрицателен отпечатък върху усещанията на туристите. Тук става въпрос за битова драма, а такива убийства се случват на всички места, акцентира вицепремиерът.

В постройката на Областната администрация в морския град Симеонов взе участие в работна среща за взаимоотношение сред институциите за реализиране на надзор през летния туристически сезон. Срещата бе по негова самодейност.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР