В крайна сметка „Три морета има за цел да се

...
В крайна сметка „Три морета има за цел да се
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: „Три морета" дава възможност на икономиките от Централна и Източна Европа да догонят Западна Европа

В последна сметка „ Три морета " има за цел да се даде опция на стопанските системи от Централна и Източна Европа да догонят Западна Европа. По този метод ще реализираме единение и разцвет. Това съобщи в студиото на „ Здравей, България " някогашният министър на външните работи Надежда Нейнски.

Темата за корупцията в никакъв случай не е била официално коментирана от Съединени американски щати. Помня преди години предходен американски президент беше споделил, че корупцията е като инфлацията - постоянно я има. Въпросът е обаче по какъв начин се бориш с нея и имаш ли политическа воля да се оправиш, разясни Нейнски. По думите й занапред следва да стане ясно по какъв начин ще се развие самодейността. На този стадий тя има геополитически и стопански съставен елемент. Ще забележим какво ще последва от бизнес форума, разяснява още някогашният министър на външните работи.

Не считам, че концепцията е всяка една страна да брани са личните си планове. Идеята е тези пари да развият инфраструктурата и дигитализацията, сподели още Нейнски.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР