В края на този месец, Porsche ще лансира на пазара plug-in

...
В края на този месец, Porsche ще лансира на
пазара plug-in
Коментари Харесай

Новото Porsche Cayenne вече и като plug-in хибрид

В края на този месец, Porsche ще стартира на пазара plug-in хибридна версия на актуалното потомство Cayenne, като базовата му цена за територията на Германия е порделена на 89 822 евро.

Новото Porsche Cayenne E-Hybrid е оборудвано с трилитров, V-образен, шестцилиндров двигател с оптималната мощ от 340 конски сили, който е смесен с електромотор с спомагателни 136 конски сили. Общата оптималната мощ на луксозното SUV е избрана на 462 конски сили, а оптималният въртящ миг на системата е 700 Нм.

Хибридната версия на Porsche Cayenne е в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 5 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване от 253 км/ч, а според от токоизточника, презареждането на батерията му лишава от 7.8 до 2.3 часа.

В чист електрически режим, Porsche Cayenne E-Hybrid може да измине до 44 километра, като максималната скорост на придвижване без отделяне на нездравословни излъчвания може да е до 135 км/ч.

С пазарното лансиране на Cayenne E-Hybrid, от Porsche вкарват в модификационното му портфолио и няколко нови оферти по отношение на оборудването. За първи път в автомобил на марката може да присъства прожекционен head-up екран, а измежду другите новости са масажните седалки, интелигентен цифров помощник Porsche InnoDrive, 22-цоловите алуминеви джанти, предно стъкло с затопляне и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР