В края на миналия месец стана известно, че Honda се готви

...
В края на миналия месец стана известно,
че Honda се готви
Коментари Харесай

Как може би ще изглежда новата Honda Civic Si 2022-а?

В края на предишния месец стана известно, че Honda се готви да пусне на пазара следващото потомство на модела си Civic. Според оповестените патентни изображения колата ще получи нов екстериор, в който ще има много малко наследени неща от предшественика си. Новостта ще се предлага във версии седан и хечбек, и ще дебютира напролет на 2021 година.

Това, несъмнено, е отлично, но производителят не посочи дали ще бъде пусната идната версия на Civic Si. Изображения на спортната версия също не се виждат из мрежата. Дизайнерите от KDesign AG взеха решение да поправят обстановката. Те направиха идната итерация на модела седан с нов дизайн. Рендерите са доста интересни. В същото време ще ни помогне да представим по-реалистично дизайна на новата Honda Civic.

И по този начин, „ подгрятата “ трансформация на дизайнерите има модифицирана предна част с затъмнени фарове с „ грабителски взор “, различна ризница и въздухозаборници, преминали от настоящата версия на Si. Можете също по този начин да забележите подчертаната двуцветната багра на каросерията с черен покрив, тъмните огледални капачки, персонализираната задна ризница, колелата с автентичен дизайн и спойлер.

Невъзможно е да се реши задвижването от рендерите, само че си припомнете, че сегашното потомство на модела се предлага с 1,5-литров, четирицилиндров, турбо мотор с мощ 205 к.с. и 260 Нм максимален въртящ миг.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР